• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novi "fića" doplovio do Amerike

Brod sa prvih 3.000 automobila Fijat 500 L, namenjenih američkoom tržištu, uplovio je danas u luku u Baltimoru, a preostala vozila sutra stižu u luku u Halifaksu u Kanadi, saopšteno je danas iz Fijata.

Kontigent od 3.000 vozila je prvo vozom stigao iz kragujevačke fabrike u Srbiji do luke u Baru u Crnoj Gori, gde je utovaren na brod 10. maja, spreman za put do obala Amerike.

Masovna proizvodnja modela 500L za severnoameričko tržište počela je u martu u Kragujevcu, u najvećoj fabrici automobila u jugoistočnoj Evropi.

Iz Fijata napominju da je FIAT 500L je jedini model u svojoj kategoriji sa konstantnim porastom prodaje u Evropi, uprkos nepovoljnoj ekonomskoj situaciji. Do sada je pristiglo oko 43.000 porudžbina za ove automobile samo sa evropskog tržišta.

(Beta, foto: Tanjug, Uroš Piper)

Komentari 11

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

N.C

Zivim u americi, I vidim ih dosta po putu, najvise u Kaliforniji . Nisam njihov ljubitelj jer su za ove puteve I prilike vrlo mala kola. Vecinom ovdje voze veca kola, pa ne daj boze udesa, u fiatu si nastradao. Vrlo mi je drago da se proizvode u Srbiji, da I nas narod ima neke koristi. Dok god odrze kvalitet , ona ce se ovdje prodavat. Sa srecom!

zoox

E Srđane lepo si im rekao...

srdjan.

Ameri nisu culi za fiat!? Jesu jos kako!! Ko ima vecinskog udela u Krajsleru, jeep-u?!

special image