• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stiven King piše dva nastavka svojih hitova

Čuveni horor "Isijavanje" i serijal "Mračna kula" dobiće produžetke.

Čuveni horor "Isijavanje" i serijal "Mračna kula" dobiće produžetke.

King je u jednom intervjuu najavio sinopsis slavne knjige iz 1977, u kojoj se mali Deni Torans koji poseduje moć "isijavanja" u ukletom hotelu suočava sa mračnim silama, među kojima je i njegov otac. Knjiga je 1980. godine pretvorena u uspešan film, sa Džekom Nikolsonom u glavnoj ulozi.

"Pišem nastavak 'Isijavanja'. Deni Torans je odrastao, i radi u jednoj bolnici. I dalje ima svoju neobičnu moć", najavio je Stiven King (62) jedan od najuspešnijih američih pisaca.

Na njegovom zvaničnom sajtu piše i da će serijal "Mračna kula", koji je imao sedam knjiga, dobiti svojevrsni nastavak. U serijalu, koji je fanove Kinga pretvorio u prave fanatike, revolveraš Roland Dešejn i njegov "ka tet" jure Grimiznog Kralja kroz svetove koje povezuje Mračna kula...

"Roland i njegovi stari prijatelji pojaviće se u novoj knjizi o potrazi za vukodlacima iz Srednjeg sveta", napisao je King na svom sajtu, i zatražio savet od čitalaca.

"Želim da mi kažete koju biste od ove dve knjige više voleli da napišem - nastavak 'Isijavanja' ili 'Mračne kule'", postavio je pisac pitanje.

Na sajtu piše da knjige već imaju radne naslove. Nastavak priče o Deniju Toransu zvaće se "Doktor San" ("Doctor Sleep"), a priče o Rolandu "Vetar kroz ključaonicu" ("The wind through the keystone").

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE