• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Izložba grafita "Street"

Ulična umetnost u galeriji FMK u petak, 25. decembra. Prezentacija radova umetnika Lorteka.

U galeriji Fakulteta za medije i komunikacije u petak će biti otvorena izložba "street art"-a umetnika Lorteka.

Projekat "Street" prenosi duh i život ulice u galerijski prostor, i približava publici beogradsku grafiti scenu. Muzičku podršku pružiće gudački kvartet Wonder String i DJ Sleep.

Lortekov autentični stil ljubitelji ulične umetnosti prate već 11 godina. Umetnik je čest gost na prestižnim evropskim grafiti okupljanjima i festivalima, na kojima postiže odlične rezultate. Više puta je učestvovao na "Meeting of styles", u Hrvatskoj (2006) i Nemačkoj (2009). Svake godine učestvuje na festivalu "Balkan express" u Sarajevu, a ove godine učestvovao je i u realizaciji murala za zagrebački Muzej savremene umetnosti.

Član je holandske umetničke organizacije "Hope box" umetnice Renke Enghart, i čest učesnik Belefa i Dana Beograda. U avgustu 2007. je u Kragujevcu učestvovao u obaranju Ginisovog rekorda u dužini grafita na platnu.

Izložba će biti otvorena u petak, 25. decembra u galeriji Fakulteta za medije i komunikacije (Zagrebačka 3) u 18.30 časova.

Posetite Lortekovu MySpace prezentaciju!

(MONDO)

Komentari 2

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Alumni

Huh, kakav spoj:) Wonder String su extra... Lortekov Wirelles love je EXTRA! a dj sleep, pa videcemo:) ja ga pronasao na soundcloud-u,setovi zvuce ozbiljno...

jupi

Ljudi ovo ce biti zaista dobro. Znam decka koji ce pustati muziku...odlican je... Ko bude isao, a toplo preporucujem, vidimo se tamo :)

SERIJE