• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Želite da preživite smak sveta 2012?

Preduhitrite konkurenciju i rezervišite mesto u bunkeru

Jedna američka firma namerava da izgradi dvadesetak podzemnih skloništa za one koji žele da prežive smak sveta predviđen za 2012. godinu. Jedno mesto u skoništu prodavaće se po ceni od 50.000 dolara (36.000 evra).

Ukoliko verujete drevnim proročanstvima, legendama, ili ste jednostavno preplašeni i lakoverni, smak sveta bi trebalo da se dogodi 2012. godine, tačnije, za manje od 1.000 dana.

Scenario po kojem će se odigrati "sudnji dan" varira od nuklearnog rata, do sunčane oluje.

Pošto je u oba scenarija, kralj ljudskoj rasi izvestan, američka firma "Vivos" objavila je da u planu ima izgradnju dvadesetak podzemnih skloništa koja će "ugostiti" 200 najprivilegovanijih.

U skloništima će biti obezbeđena hrana i piće za godinu dana. Mesto može da se rezerviše depozitom od 50.000 dolara, a neki američki mediji prenose da se za informacije već javilo 1.000 ljudi.



(Tanjug/MONDO)

Komentari 21

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Pronalazac

Ma da ja sam spremio puno hrane tako da moze da pada sta HOCE AL POJESCU SVE MAKAR MI POSLEDNjE BILO P.S

Arres

... Sve što znaju drže za sebe,tako rade i u vojnoj tehnologiji,pa i u svemirskoj isto... Znači moguće je sasvim da dođe do kraja svjeta jer je krajnje zanimljivo KAKO TO da je više civilizacija s različitih strana Zemlje to predvidjela za istu godinu?To nije SLUČAJ.. Ne bi rekao da postoji planeta X,ali u svakom slučaju METEORITI su VELIKA OPASNOST, jer znamo da su u prošlosti izbrisali zamalo sav život na ovoj planeti,a bombarduju i

Milica

alooo....smak sveta se nece dogoditi .....pricali su da hoce 100 puta 1995,2005 ,2008 i ? i? jel bio ...ma n eeee ....ja sam ziwa ...i nece ni biti ...u ostalom ne opterecujte se tim glupostima !!!!! :)

SERIJE