• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milosavljević: Glasaću protiv poskupljenja struje

Ministar trgovine i usluga Slobodan Milosavljević izjavio je da bi poskupljenje struje u trenutku kada su zamrznute plate i penzije bilo, u najmanju ruku, nemoralno prema građanima.

Povodom najave iz "Elektroprivrede Srbije" da će na jesen tražiti od Vlade da odobri novo poskupljenje, Milosavljević je za današnje izdanje lista "Danas" rekao da će glasati protiv poskupljenja.

"Ako imamo zamrznute plate i penzije i tendenciju da neće biti odmrznute do kraja godine, onda je u najmanju ruku nemoralno korigovati one cene koje su pod kontrolom države, a to je cena električne energije. Moj stav je da ću biti protiv poskupljenja struje do kraja godine ukoliko plate i penzije ostanu zamrznute", rekao je Milosavljević.

Tokom brifinga sa novinarima beogradskih redakcija, generalni direktor EPS-a Dragomir Marković rekao je da ta kompanija nije odustala od zahteva za još jedno poskupljenje električne energije do kraja godine.

On je kazao da su se već sada stekli uslovi da struja poskupi za 20 odsto uz napomenu da to ne znači da će EPS zatražiti da struja i poskupi u tom procentu.

(Beta)

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image