• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tadić i Vujanović u poseti m:tel-u

Šefovi država Srbije i Crne Gore posetili kompaniju m:tel, koja posluje u okviru Telekom Srbija Grupe.

Predsednici Srbije i Crne Gore Boris Tadić i Filip Vujanović posetili su kompaniju m:tel, članicu Telekom Srbija Grupe, koja ujedno predstavlja najveću investiciju iz Srbije u Crnoj Gori. U razvoj i tržišno pozicioniranje trećeg mobilnog operatora u Crnoj Gori, uloženo je ukupno oko 150 miliona evra.

"Pre tri godine, krenuli smo sa poslovanjem u Crnoj Gori, investirali 140 miliona evra u m:tel-a i zadovoljni smo tržišnom pozicijom kompanije u Crnoj Gori, kao i čitave Telekom Srbija Grupe u regionu", istakao je tom prilikom Branko Radujko generalni direktor Telekoma Srbija.

Radujko je dodao da će u avgustu biti pušten u rad optički kabl na relaciji Vrbnica-Bar u koji je uloženo 7,5 miliona evra, kao i da će se njegovim povezivanjem sa telekomunikacionim mrežama operatora u regionu stvoriti uslovi za implementaciju najsavremenijih telekomunikacionih tehnologija i servisa, što predstavlja značajan benefit za obe zemlje i daje veliki doprinos razvoju telekomunikacija u širem regionu.

Predstavljajući kompaniju m:tel, njen izvšni direktor Ljubomir Rajšić je potencirao sjajne rezultate na probijanju u tržište Crne Gore.

"m:tel je za samo pola godine osvojio četvrtinu tržišta mobilne telefonije, a danas ima više od 300.000 korisnika mobilne telefonije i više od 7.000 korisnika fiksne telefonije, sa pokrivenošću signalom mobilne telefonije preko 98 odsto populacije", rekao je Rajšić.

Prema njegovim rečima, zaposleni su strateški resurs kompanije koja je prepoznala važnost uloge profesionalno uigranog tima kao ključni faktor uspeha. U m:tel-u, dodao je Rajšić, ima oko 230 zaposlenih, čija je prosečna starost 33 godina i od kojih je 41 odsto visoko obrazovanih.

Tokom obilaska kompanije, predsednici Tadić i Vujanović imali su priliku da posete i Telepresence sobu i, uz pomoć savremene telekomunikacione tehnologije, prisustvuju sastanku menadžera Telekom Srbija Grupe koji se nalaze u tri grada, Beogradu, Podgorici i Banjaluci, na temu uvođenja novih proizvoda i usluga na nivou Grupe.

Domaćini Tadiću i Vujanoviću bili su, pored Branka Radujka, i Ljubomir Rajšić, izvšni direktor m:tel-a, kao i Predrag Ćulibrk, generalni direktor Telekoma Srpske.

Telekom Srbija Grupu čine Telekom Srbija a.d., Telekom Srpske a.d. i m:tel Crne Gore. Grupa ostvaruje kontinuirani rast prihoda iz godine u godinu i broji 13 milona korisnika usluga mobilne i fiksne telefonije, interneta i multimedije u tri zemlje.



(Telekom Srbija)

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image