• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

U Singapur izvozimo - elektronski otpad

U Reciklažnom centru Bis u Omoljici sutra će biti utovaren prvi od šest kontejnera elektronskog otpada iz kontigent od 100 tona za Singapur

Kako je saopštio taj reciklažni centar, u Singapur će biti izvezene nereciklabilne komponente (štampane ploče, memorije, procesori, CD, DVD) dobijene iz procesa reciklaže elektronskog otpada koji su kompanije iz Srbije predale na reciklažu, kao i iz konkretnih akcija koje je sproveo Bis Reciklažni centar, samostalno i u saradnji s nevladinim organizacijama, navodi se u saopštenju.

Precizirano je da je singapurska kompanija jedna od nekoliko u svetu koja ima postrojenja za dalje rastavljanje nereciklabilnih komponenata.

Bis Reciklažni centar osnovan je u okviru kompanije Božić i sinovi, juna 2006, a njegov rad se zasniva na iskustvima evropskih reciklažnih centara.

Taj reciklažni centar sertifikovan je i priznat od nadležnih institucija u Srbiji za reciklažu elektronskog i električnog otpada i pruža usluge kompanijama, organizacijama i fizičkim licima koji žele da na pravilan način odlože rashodovanu elektronsku i električnu opremu i fluorescentne cevi i sijalice.

(Beta)

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image