• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Forcan:Sukob s Miškovićem nije zbog novca

Reč je o nepoštovanju dogovora, kaže predsednica UO "Jugohemije" i dojučerašnja najbliža saradnica predsednika Delta holdinga Miroslava Miškovića.

"Poštovaću svaku odluku suda kad je već izostao pošten dogovor o suštini spora", rekla je Forcanova u intervjuu "Blicu" i poručila da ona samo polaže prava na ono što joj po zakonu pripada i što je zaradila "radeći naporno skoro 20 godina".

Na pitanje kakvi su vlasnički odnosi u "Jugohemiji", oko koje se spori s Miškovićem, Forcanova je odgovorila da problem leži u činjenici da su Mišković i ona zajedno bili većinski suvlasnici "Jugohemije", 77 odsto. Ali, u situaciji kada se razdvajaju, Miškovićev udeo srazmerno opada i svodi se na manjinski.

"U takvoj konstelaciji odnosa odluke se, ipak, ne mogu donositi voljom samo jednog akcionara, makar on bio i (kiparski) 'Hemslade', odnosno Miroslav Mišković. Moja poruka je bila da o sudbini 'Jugohemije' možemo odlučivati samo zajedno, a njegov odgovor je bio suprotan", tvrdi ona.

"Rezultat takvog sagledavanja situacije doveo je do nastale situacije, koja ima razmere skandala i nije od koristi apsolutno nijednoj strani", smatra Forcanova.

(Tanjug)

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image