• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mrkonjić: Koridor 10 će biti gotov u roku

Autoput od Beograda do Horgoša i Kelebije biće završen do 1. januara, a most kod Beške u martu 2011. godine, izjavio je danas ministar za infrastrukutru Milutin Mrkonjić prilikom obilaska radova na Koridoru 10.

Radovi na mostu kod Beške, obilaznici kod Novog Sada, 88. kilometar auto-puta i "ipsilon" krak (obilaznica oko Subotice i izlazak na granični prelaz Kelebija sa Madarskom) teku besprekorno, rekao je Mrkonjić koji je sa ministrom za životnu sredinu i prostorno planiranje Oliverom Dulićem obišao radove na Koridoru 10 od Subotice do Kelebije.

Radnici rade u tri smene, na zahtev izvođača, kako bi do polovine novembra bilo završeno asfaltiranje celog autoputa Beograd-Horgoš, rekao je Mrkonjić, prenose beogradski mediji.

Dulić je rekao novinarima da su svi problemi u vezi sa eskproprijacijom zemljista uglavnom rešeni.

Prema njegovim rečima taj prostor, koji je sada u njivama, uskoro će postati velika industrijska zona u kojoj će biti izgradena fabrika sa 500 radnih mesta. Dulić je dodao i da su potrebne i finansije da bi do toga došlo.

"Moram unapred da zahvalim Ministarstvu za infrastrukturu koje će pomoći u opremanju te zone, jer da nema "Y" kraka ta zona verovatno ne bi imala svoj puni sjaj", kazao je Dulić.

(Beta)

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image