• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Geneks kula" nema kupca

Ni drugi pokušaj prodaje "Geneks kule" na Novom Beogradu nije uspeo, jer nije bilo zainteresovanih za početnu cenu od 15,6 miliona evra za zgradu od gotovo 16.000 hiljada kvadratnih metara.

Za zakazanu licitaciju "Geneks kule" na Novom Beogradu, koja je deo imovine preduzeća "Generaleksport", nije bilo zainteresovanih, tako da će postupak biti ponovljen kada se proceni da je najpovoljniji momenat za to, kažu u Agenciji.

Imovinsku celinu čine zgrada poslovnih usluga u ulici Narodnih heroja ukupne površine od 15.879,95 kvadrta, garaža u Beogradu od 6.445 kvadrata i adaptirani poslovni prostor u potkrovlju Stambene kule u Beogradu površine od 216,63 kvadrata.

Na prodaju se nudi i pokretna imovina navedena u Prodajnoj dokumentaciji.

Za učesće na aukciji zaintersovani kupci su imali obavezu da uplate depozit od 1,56 miliona evra.

Pravo učešća na javnom nadmetanju imaju sva pravna i fizička lica, osim onih koja posluju u većinskom društvenom vlasništvu, oni koji prema preduzeću koje se prodaje imaju neizmirene obaveze, kao i fizičko lice koje je osuđivano, ili protiv koga se vodi postupak za krivična dela.

U do sada organizovanim prodajama imovine "Generaleksporta" i "ICG"-a prodati su hotel "Kontinental" u Beogradu, "Geneksovi apartmani", energana i teniska hala u Beogradu kompaniji "Delta ril estejt" .

Imovina "Geneksa" na Kopaoniku - hoteli "Grand" i apartmani "Sunčani vrhovi" prodati su konzorcijumu koga čine "MK grupa" i austrijska turistička grupa "Falkenštajner Miheler".

(Tanjug)

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image