• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Platiš vodu i grejanje - ideš na krstarenje

Iz beogradskog Javnog komunalnog preduzeća "Infostan" saopšteno je danas da će sve redovne platiše moći da besplatno krstare Dunavom i Savom.

Na krstarenje se ide brodovima Jahting kluba "Kej" u sledećih godinu dana, uz uplatnicu objedinjene naplate na kojoj piše "Zahvaljujemo što redovno izmirujete svoje obaveze".

Prema evidenciji "Infostana", 85 odsto redovnih platiša moći će besplatno da krstari beogradskim rekama svakog dana od 18 do 20 sati, kao i od 20 do 22 sata.

Sa tom uplatnicom besplatno mogu da krstare četiri osobe, odnosno svi članovi domaćinstava koja redovno izmiruju obaveze, a potrebno je da se jave na brojeve telefona 064-825-11-24 i 064-315-50-00, istog dana kada je krstarenje.

Prema podacima JKP "Infostan", više od milion Beograđana moći će da koristi tu povlasticu, kao i da za simboličnih 212 dinara kupe ulaznice za predstave pozorišta "Atelje 212".

Kako se navodi u saopštenju, "Infostan" je uveo na svom sajtu "Kutak za redovne platiše", gde će građani moći da se informišu o svim povlasticama za redovne platiše.

(Tanjug)

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image