• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Montenegro erlajnz neće sa Jat-om

Montenegro erlajnz ne namerava da ujedinjuje flotu sa srpskim avio-prevoznikom Jat ervejzom ili bilo kojom drugom kompanijom, saopštio je danas crnogorski avioprevoznik.

Predsednik Odbora direktora Montenegro erlajnza Zoran Đurišić je danas na konferenciji za novinare u Podgorici saopštio da su najave o zajedničkim letovima "preuranjene" i "neprihvatljive", te da crnogorski avio-prevoznik "nema nameru ni sa kim da se ujedinjuje".

Đurišić je saopštio da nije bilo razgovora sa drugim avio-prevoznicima o zajedničkim letovima i dodao da crnogorski prevoznik "ima svoj put i pravac razvoja".

On je kazao da Montenegroerlajnz ima "dobru saradnju" sa svim kompanijama, ali da "u ovom trenutku ne vidi potrebu za čvršćim povezivanjima koja nisu u interesu putnika i koja neće doprineti poboljšanju kvaliteta usluge".

Jat ervejz i Montenegroerlajns su krajem avgusta dogovorile bližu saradnju uz snižavanje cena karata, zajedničke letove i uvođenje letova na nova odredišta.

Direktor Jat ervejza Srđan Radovanović je tada objasnio da dogovor podrazumeva da avioni dve kompanije ne poleću u razmaku od deset minuta ka istoj destinaciji, već da se za taj let koristi jedan veći avion, a drugi avion angažuje za neki drugi let.

(Beta)

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image