• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radovanović: Ne dajem ostavku

Generalni direktor Jat ervejza Srđan Radovanović poručio da nije napisao ostavku niti da kompanija radi mimo programa koji je odobrila Vlada.

"Nije tačno da sam napisao ostavku na mesto generalnog direktora Jat ervejza, niti nameravam to da učinim" - poručio je juče u pisanoj izjavi generalni direktor Jata Srđan Radovanović i dodao da je "hajka" protiv kompanije i njega krenula baš kada treba da bude uplaćen veliki novac na ime kredita.

Radovanović je poručio da nije tačno da kompanija planira da otpušta pilote, ili da radi po programu koji nije odobrila Vlada Srbije, pišu Novosti.

"Nije tačno da će bilo ko zapleniti Jatove avione. Letovi za Dubai obavljaju se normalno, po uobičajenom redu vožnje i pisanja o takvoj opasnosti su besmislica", naglasio je Radovanović.

Radovanović je najavio da će Jat dobiti investicioni kredit od 51,5 miliona evra, da ulaže u marketing i da su, zbog kašnjenja investicionog kredita, razvojni projekti finansirani iz tekućih prihoda.

"To je napravilo zastoj u isplatama našim poveriocima, koji će biti brzo prevaziđen aktiviranjem svih kapaciteta, što će omogućiti sredstva iz investicionog kredita. Duboko sam ubeđen da će propasti napori svih onih koji bi želeli da Jat ervejz nestane, jer su im namere nečasne, a metodi prljavi. Pozivam unutrašnju kontrolu da ispita sve aspekte poslovanja kompanije", rekao je Radovanović, pišu Novosti.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image