• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Direktor Jata ipak podneo ostavku

Srđan Radovanović podneo ostavku posle žustrog medijskog prepucavanja sa svojim prethodnikom a sada predsednikom Upravog odbora Sašom Vlaisaljevićem.

Direktor Radovanović podneo je ostavku na mesto generelanog direktora JAT-a, a na njegovo mesto dolazi dosadašnji zamenik Vladimir Ognjenović, saznaje TV Avala.

Vanredna sednica Skupštine Jat ervejza na kojoj će biti reči o poslovanju srpske državne aviokomopanije u 2010. godini, biće održana sutra u Beogradu.

Smeni dosadašnjeg, i imenovanju novog direktora prethodilo je medijsko prepucavanje Radovanovića i predsednika Upravnog odbora Saše Vlaisavljevića.


Vlaisavljević, inače kao i Radovanović kadar Demokratske stranke na mestu prvog čoveka nacionalnog prevoznika, rekao je da ne može da pruži podršku genderalnom direktoru jer "ima ideje o razvoju kompanije kojenisu poznate u svetu avio biznisa".

Direktor u ostavci Radovanović kaže da su sva aktuelna događanja oko Jata medijska hajka na njega i kompaniju koja sada pravi manje gubitke nego što je to bilo u vreme kada je vodio sam Vlaisaljvević.

Kako razloge tekuće dubioze Radovanović je naveo kašnjenje dobijanja novca od investicionog kredita a koliko pre nepunbih nedelju dana tvrdio je da neće dati ostavku.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image