• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

I Kragujevac dobija zatvoreni bazen

Grad i predstavnici konzrocijuma graditelja potpisali ugovor o izgradnji bazena vrednog četiri miliona dinara, sa rokom gradnje od deset meseci.

Gradonačelnik Kragujevca i direktori beogradskog konzorcijuma "Deneza M inžinjeringa" i "Projektmontaže" Veroljub Stevanović i Ivan Živanović potpisali su danas ugovor o izgradnji prvog zatvorenog bazena u tom gradu, vrednosti oko četiri miliona dinara.

Izgradnja najsavremenijeg olimpijskog bazena, na koji Kragujevčani čekaju godinama, poverena je beogradskom preduzeću čiji je direktor Živanović saopštio da će biti završen za deset meseci.

"Ovo je prvi projekat koji izvodimo u Kragujevcu i radovi će biti završeni u roku i u dogovorenom kvalitetu", rekao je Živanović.

Stevanović je podsetio da izgradnja bazena počinje zahvaljujući i podršci Vlade Srbije koja će zajedno sa lokalnom samoupravom finansirati njegovu izgradnju.

"Izgradnjom zatvorenog bazeno postaćemo još interesantniji i za sportske klubove, reprezentacije, ali i sve poklonike sporta", kazao je gradonačelnik Kragujevca.

(Tanjug)

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image