• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Formirano preduzeće "Koridori Srbije"

Ministar za infrastrukturu Milutin Mrkonjić izjavio je danas da je formirano preduzeće "Koridori Srbije" koje će biti zaduženo za izgradnju Koridora 10 i autoputa od Beograda ka Crnoj Gori.

"Preduzeće 'Koridor 10' je preraslo u 'Koridore Srbije', dakle ojačana je ta kadrovska struktura", rekao je Mrkonjić ističući da je na taj način dugoročno rešeno pitanje organizacije preduzeća za izgradnju i održavanje putne infrastrukture, "što je do sada bio jedan od naših najvećih problema".

Mrkonjić je objasnio da će sada za izgradnju i održavanje puteva u našoj zemlji biti zaduženi "Koridori Srbije" i javno preduzeće "Putevi Srbije".

Član Upravnog odbora "Koridora 10" Nenad Ivanišević je krajem prošle godine izjavio Tanjugu da će tokom 2011. tom preduzeću biti poširena ovlašćenja transformacijom u novu firmu.

"Preduzeće 'Koridor 10' je u prošlom periodu ostvarilo značajne rezultate i mislim da je vlada jako zadovoljna onime što smo uradili i zbog toga je odlučila da se ovlašćenja 'Koridora 10' prošire i da se preimenuje preduzeće u 'Koridore Srbije', kao i da dobije veće nadležnosti, uključujući i deo koji se odnosi na projektovanje i eksproprijaciju, koji je dosad bio u nadležnosti 'Putevi Srbije'", objasnio je Ivanišević.

(Tanjug)

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image