• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Leskovac tuži ministarstva zbog Koridora 10

Leksovac podneo prijave protiv nadležnih u ministarstvima za infrastrukturu i prostornog planiranja Vlade Srbije, u preduzeću Putevi Srbije i u Privrednom društvu Koridor 10 zbog sumnje da su zloupotrebili svoj položaj.

Predsednik Skupštine grada Leskovca Živojin Stefanović je na konferenciji za novinare rekao da se prijava odnosi na činjenicu da su ta ministarstva i državna preduzeća "nepotrebno" prihvatila idejni projekat auto-puta, koji tunelima obilaze Grdeličku klisuru i varoš Predejane, što je za milijardu dinara skuplje od projekta lokalnih stručnjaka, kojeg je bio odobrio Institut CIP iz Beograda.

"Iza svega stoji tunelska mafija, koja radi za lične interese, a na štetu građana juga Srbije. Mi smo imalli podršku ministara Dulića i Mrkonjića, ali protiv svih sam podneo prijave, da se stvari rasčiste", rekao je Stefanović.

Prema njegovim rečima, za nekoliko dana biće poznato koja će preduzeća dobiti posao za kopanje tunela, a posle toga, kako je ocenio, "tužilac za organizovani kriminal će imati pune ruke posla".

Projekat lokalne samouprave, koji je ranije prihvatio CIP, ali ga nisu odobrili državni organi, ne predviđa nijedan tunel kroz Grdeličku klisuru, a trasa autoputa prolazi kroz Predejane, nedaleko od postojeće trase.

(Beta)

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image