• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vršačka pivara ponuđena na prodaju

Industija piva i sokova "Vršačka pivara" u stečaju ponuđena je na prodaju, a kupci će biti u prilici da u zatvorenim kovertama svoje ponude šalju do 27. juna ove godine.

"Pivara je u radnom stanju, u toku stečajnog postupka održava kontinuitet u proizvodnji, profitabilno posluje i nagrađena je medaljom za kvalitet na sajmu poljoprivrede u Novom Sadu", navodi se u oglasu koji je danas objavila agencija u štampanim medijima.

Procenjena vrednost stečajnog dužnika je 500 miliona dinara, a depozit za učešće iznosi 100 miliona dinara.

Ova vrednost nije minimalno prihvatljiva vrednost, niti je na ma koji drugi način obavezujuća ili opredeljujuća za ponuđača prilikom određivanja visine ponude.

Na prodaju se nude nekretnine u fabričkom krugu, oprema za proivodnju i punjenje piva i sokova, magacin u Nišu i 100 odsto udela u preduzeću doo za trgovinu "Beer commerce" iz Vršca.

Stečajni upravnik je dužan da prihvati najvišu dostavljenu ponudu, ukoliko je ista iznad 50 odsto od procenjene vrednosti predmeta prodaje.

Ako najviša dostavljena ponuda iznosi manje od 50 odsto od procenjene vrednosti predmeta prodaje, stečajni upravnik je dužan da pre prihvatanja takve ponude dobije saglasnost poverilaca.

(Tanjug)

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image