• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Muzika koja spaja

Zahvaljujući umetniku Jovanu Pavloviću u Srbiji je zaživeo projekat Tutti Srbija. Cilj projekta je da se putem muzičkih seminara i koncerata, sa izvođačima iz celog sveta, stvori osnova za dugotrajnu i stabilnu saradnju.

Umetnik na harmonici, kompozitor Jovan Pavlović dobro je poznat u Norveškoj gde je proglašavan i za umetnika godine, a harmonikom i svojim multietničkim projektima osvaja polako i svoju domovinu.

Zahvaljujući njemu i fondaciji Tutti iz Norveške kod nas je zaživeo projekat Tutti Srbija, čija se glavna delatnost odvija kroz Centar svetske muzike (Tutti World Music Center-Serbia) koji organizuje multietničke muzičke seminare širom Srbije.

Seminari se održavaju za mlađe učesnike (do 18 godina) i starije, profesionalne muzičare, a svaki seminar se završava sa jednim ili više koncerata učesnika.



Seminari za starije od 18 godina namenjeni su studentima muzike,umetnicima koji su stekli diplomu muzičkih akademija i visokotalentovanim muzičarima. Predvode ih najpoznatiji predavači iz Srbije i inostranstva.

Od 22. do 26. februara 2012. na Rudniku kod Gornjeg Milanovca, Tutti Srbija organizuje “Seminar svetske muzike” za mlađi uzrast polaznika. Pored muzičara iz Srbije učestvuju i mladi muzičari iz BIH, Republike Srpske i Norveške.

Program je baziran na tradicionalnoj muzici Balkana , a poslednjeg dana seminara 26. februara, učesnici će izvesti koncert u Kući srpsko-norveškog prijateljstva u Gornjem Milanovcu. Više o projektima i seminarima i na Facebooku.

(MONDO)

Komentari 2

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

petar

Ovo je super1 Kako mozemo da prijavimo decu? Pozdrav, Petar

Sasa

Bravo Jovane Srbine 5ubi te brat.

SERIJE