• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Delta gradi najveći šoping mol na Autokomandi

"Delta ril estejt" u proleće 2013. započinje na beogradskoj Autokomandi izgradnju šoping mola "Delta planet" . Vrednost ove investicije je oko 200 miliona evra.

Ova članica "Delta holdinga" će u izgradnju "Delta Planeta", najvećeg i najluksuznijeg šoping mola u Srbiji i regionu, uložiti 200 miliona evra, najavila je potpredsednica holdinga Jelena Krstović.

Šoping mol površine 200.000 metara kvadratnih nalaziće se na beogradskoj Autokomandi, na Koridiru 10, uz autoput u pravcu Niša, a otvaranje je planirano u jesen 2014. godine.

Na izgradnji objekta biće angažovano oko 5.000 radnika iz velikog broja domaćih građevinskih firmi, a završetak šoping mola će omogućiti otvaranje više od 5.000 novih radnih mesta, rekla je Krstović na konferenciji za novinare.

Ona je istakla da će "Delta Planet" biti tri puta veći od tržnog centra "Delta Siti" na Novom Beogradu, imaće 250 lokala različitog sadržaja, a osim već postojećih očekuje se dolazak još najmanje 50 novih svetskih brendova na srpsko tržište.

Krstović je ukazala da je izgradnja "Delta Planeta" jedna od najvećih investicija Delta Holdinga u oblasti nekretnina i najavila da je u planu i izgradnja šoping mola u Bulevaru despota Stefana u Beogradu, kao i u drugim gradovima Srbije i regiona.



Šoping mol "Delta Planet"će imati i veliki hipermarket od 10.000 metara kvadratnih, kao i najsavremenije sadrzaje za zabavu, bioskop sa najsavremenijom IMAX tehnologijom, sportske sadržaje, spa i velnes centar. U podzemnoj garaži i spoljašnjim parkinzima obezbeđeno je 2.300 parking mesta.

"Delta Planet" će biti građen i po najsavremenijim ekološkim i tehnološkim standardima.

Generalni direktor "Delta ril estejta" Vojislav Glavinić objasnio je da će objekat predstavljati prvi zeleni šoping mol koji u izgradnji i kasnijoj upotrebi primenjuje najsavremenije ekološke standarde i koristi obnovljive izvore enrgije, uz visoku energetsku efikasnost i punu kontrolu emisije štetnih gasova.

On je dodao da će na izgradnji biti angažovano 60 domaćih građevinskih kompanija, a da je planirano da gradnja "Delta Planeta" traje 18 meseci.

(Tanjug)


Komentari 1

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

maja

Sve je to lepo,i sjajno. Ali narode Srbija svakim danom tone, samo Beograd sija a ljudi u njemu preživljavaju. Otvorite fabrike za ovaj bedni narod. Sa čime će Srbi u šoping,sa karticama na 100 rata. Zapitajmo se svi gde i kako živimo.

special image