• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Otvoren najveći tržni centar u Vojvodini

Izraelska kompanija Big Si (Cee) otvorila je danas u Novom Sadu prvi tržni centar u Srbiji, u čiju izgradnju je u prvoj fazi investirano 50 miliona evra.

Otvoreno je sedam maloprodajnih objekata koji se prostiru na 10.000 kvadratnih metara, a predstavnici kompanije najavili su da će preostalih 30.000 kvadratnih metara biti otvoreno na proleće.

Otvorene su radnje C&A, Dajhman (Deichmann), Tako fešn (Takko fashion), Big bang, Houm centar (Home center) i DIS supermarket, Tref sport outlet.

Potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je na otvaranju da mu je drago što je još jedna velika izraelska investicija realizovana u Srbiji.

On je izrazio nadu da će izraelske kompanije nastaviti da ulažu u Srbiju i izrazio zahvalnost što je već realizovan veliki broj investicija iz ove zemlje.




Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević rekao je da mu je drago što je danas otvoren tržni centar u Novom Sadu i dodao da je u prethodnom periodu u ovom gradu bilo neopravdano malo investicija.

"Ovo mesto najbolji je poziv investitorima da dođu u Novi Sad, jer grad ima dobro poslovno okruženje i biće partner svim privrednicima", rekao je on.

Kako je ranije rečeno, kompanija je do sada u Srbiji investirala 70 miliona evra u Novom Sadu i na lokacijama u Beogradu, Šapcu I Jagodini, gde tek planira da razvije posao u bliskoj budućnosti.

Kompanija Big Si Srbija deo je međunarodne investicione grupacije Big šoping center koja posluje u Izraelu, SAD i Indiji i u čijem vlasništvu je 48 tržnih centara.

Izgradnja tržnog centra u Novom Sadu počela je 2009. godine i trebalo je da bude završena 2010. Zbog ekonomske krize rokovi su pomereni za dve godine.

(Beta/Foto: Earth comunications)

Komentari 23

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

ja

Sta se zalite, imacete veci izbor, nize cene, a niko vas nece terati da kupujete ako ne zelite. Bilo bi dobro da dodju i u Beograd!

petar

Crno nam se pise. Cela zemlja grca ... puni smo kasirima i kasirkama i kredita i dugova.

macho

A jel imaju neke dobre kasirke , rado bih uzeo umesto kusura žvaku !

special image