• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ministar moli mesare: Snizite cene

Ministar poljoprivrede Goran Knežević uputio je danas pismo predstavnicima industrije mesa u kojima ih moli da, zbog pada kupovne moći i ugroženosti životnog standarda građana, snize cenu mesa i proizvoda od mesa.

U pismu se navodi da od mera Vlade Srbije kojima se interveniše na tržištu, za sektor proizvodnje mesa značajna je odluka kojom Republička direkcija za robne reserve interveniše sa merkantilnim kukuruzom u količini od 40.000 tona, kroz naturalnu razmenu za tovne svinje ili tovnu junad.

Kako mere i napori Vlade Srbije ne bi ostali jednostrani potez, molim Vas da pažljivo sagledate ugroženost životnog standarda stanovništva, pad kupovne moći i tešku materijalnu situaciju i sa svoje strane učinite dodatne napore i snizite cenu mesa i proizvoda od mesa, kako bi se obezbedila prehrambena stabilnost zemlje, poručio je Knežević.

(FoNet Foto Beta Marko Rupena)

Komentari 3

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Dulec

Samo neka moli. Izmuvace da cena mesa se snizi dok ce mesari komotno da snize otkupnu cenu svinja pa nece ni osetiti po dzepu. Cena svinja je za sad dobra naizgled a kad se pogleda na to da mesari otkupljuju po 200din po kg pa kasnije preradjuju i prodaju po 700. Mesaru treba 3h da preradi svinju a seljaku 7-8 meseci minimalno da je utovi. To niko ne spominje. Kakav ministar, kakvi bakraci? Sve je to u istom kolu

markes

Moli,moli,zaposlio si u ministarstvo i kurtu i murtu poslovnu pratnju i celu familiju,a kao ti brines za narod ,bivsi robijasu.

ipsilon prvi put

a šta ima da moli naredi cene dole jer evro dole i završena stvar jel tako

special image