• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Otvoren Sajam knjiga

Narednih nedelju dana, ljubitelji knjige uživaće u posebnim ponudama, popustima, gostovanjima pisaca...

Beogradski Sajam knjiga počeo je danas i trajaće do 28. oktobra, a manifestaciju je otvorila mađarska književnica Noemi Seči i pesnikinja Radmila Lazić.

Na 57. po redu najvećoj smotri knjige na Balkanu predstaviće se više od 800 učesnika, među kojima 489 direktnih izlagača. Više od 60 izlagača biće iz inostranstva, a posetioce sajma očekuju susreti sa brojnim piscima zemalja regiona, kao i iz Mađarske koja je gost ovogodišnjeg sajma.

Beogradski sajam knjiga biće otvoren do 28. oktobra, svakog radnog dana od 10.00 do 21.00 sat, a pored najnovije izdavačke produkcije organizatori su najavili i brojne izložbe, debate, tribine i druge prateće programe.

Cene ulaznica ostale su nepromenjene u odnosu na protekle tri godine – pojedinačna ulaznica je 250 dinara, ulaznica za grupne posete je 150 dinara, a cena porodinačne ulaznice je 600 dinara.

Počasni gost narednog sajma knjiga u oktobru 2013. biće Poljska, a na ovogodišnoj manifestaciji biće dodeljene uobičajene nagrade za izdavački poduhvat, najbolju dečiju knjigu i najlepše izdanje, kao i nagrada stranom izdavaču za izdanja na srpskom jeziku "Dositej Obradović".

(Agencije, foto Tanjug/Nenad Milošević)

Tagovi

Komentari 8

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Bane

Sajam knjiga se pretvorio u cirkus. Ovaj dogadjaj ima simbolican znacaj u mom zivotu, a ova godina je bila da sam poslednji put otisao. Knjige su preskupe, ali nije to jedini problem. Problem je sto velikom halom urla JK i njen \"krimi rad\" o.O o.O a Suzana Mancic dolazi da potpisuje svoj pornic, pardon, knjigu. :D EEE, KNJIGU!! Dotakli smo dno.

jex

jel moze da da komentar neko ko je bio,kakve su cene knjiga.Da ne idem dzabe,ako su cene iste kao u knjizari.

Leedbaw

Poslednjeg dana izdavači obično spuste cene. Tad treba otići.

SERIJE