• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Otvorena prva Gasprom pumpa na Balkanu

Kćerka-firma Gasprom njefta i NIS-a otvorila je u Beogradu prvu benzinsku stanicu pod markom "gasprom" za premijum klijente.

Svečanom otvaranju prve benzinske stanice premijum tipa pod trgovačkim imenom velike ruske kompanije na Balkanu, na Pančevačkom putu nadomak Beograda, prisustvovao je premijer Srbije Ivica Dačić, zamenik izvršnog direktora Gaspromnjefta Anatolij Černar i generalni direktor NIS-a Kiril Kravčenko.

Kravčenko je najavio širenje benzinskih pumpi pod markom "gasprom" i u regionu, gde bi NIS trebalo da ima nekoliko stotina takvih pumpi u Bugarskoj, Rumuniji, BiH i drugim zemljama u okruženju.

Cilj je da NIS postane energetski lider i u oblasti maloprodaje, rekao je Kravčenko i dodao da stanice Gasproma nisu konkurencija drugoj NIS-ovoj marki "nis petrolu", jer će se na ovim pumpama prodavati najkvalitetnije gorivo i pružati najkvalitetnije usluge.



Usluge kompanije NIS Petrol su namenjene za masovno tržište, a usluge Gasprom stanica ciljaju na premijum tržište, jer će na toj benzinskoj pumpi biti pružane dodatne usluge i vrste goriva, dodao je Kravčenko.

"U Srbiji će do kraja 2015. biti oko 60 takvih benzinskih pumpi, a na Balkanu nekoliko stotina pod imenom Gasproma", precizirao je on i dodao da će NIS u Srbiji do 2015. imati 350 pumpi pod markom "nis petrol", a već je rekonstruisano oko 100 benzinskih pumpi.

On je dodao da je praksa u Evropi postojanje brendova namenjenih premijum i tržištu za masovnu upotrebu.

Černar je napomenuo da je upravljanje "gasprom premijum brendom" povereno NIS-u i podsetio da je nedavno zavšena modernizacija Rafinerije Pančevo, što će omogućiti bolji kvalitet goriva na srpskom tržištru.

"Razvoj nove mreže benzinskih pumpi na balkanskom tržištu omogućiće da se u potpunosti iskoriste sve prednosti imena Gasprom, dobro poznatog u Evropi.

"Postajemo bliži potrošačima, nudeći visokokvalitetno gorivo evropskog standarda, proizvedeno u našim rafinerijama", poručio je u pozdravnom pismu predsednik Izvršnog odbora Gasproma Aleksej Miler, povodom svečanog otvaranja prve benzinske stanice te kompanije u Srbiji i na Balkanu.

Miler je istakao uverenje da će zbir tih faktora i prepoznatljivost marke doprineti da benzinske stanice Gasprom postanu jedan od lidera maloprodajnog tržišta na Balkanu.

U okviru Gasprom benzinskih stanica ubuduće biće prodavnice, restorani, kafei, menjačnice i besplatni bežični internet.

(Tanjug, foto: Fonet/Aleksandar Koković)

Komentari 1

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Stifler

Добродошли браћо Руси! :)

special image