• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Predstava za Tijanino srce

Komad "Deca na Internetu" biće izveden 6. aprila, a prihod je namenjen osmogodišnjoj devojčici kojoj je potrebna operacija.

Studio Centar i Dečji kulturni centar pozivaju ljude dobrog srca na predstavu "Deca na Internetu u subotu, 6. aprila u 20 časova u Maloj sali Dečjeg kulturnog centra.

Sav prihod od prodatih ulaznica namenjen je lečenju osmogodišnje Tijane Ognjanović kojoj je hitno potreban novac za transplataciju novog srca.

Predstava je proistekla iz istraživačkog i edukativnog procesa, namenjena je tinejdžerskoj populaciji, ali i roditeljima i nastavnicima koji čine veoma važan segment u obrazovanju i zaštiti dece. Predstavu čine četiri različite priče – Sveta otmica, Ispovest jedne tinejdžerke, Nigerijska prevara i Fotomodel, od kojih svaka govori o jednom od načina zloupotrebe dece na internetu.

Učesnici predstave, uz autorski tim Studio Centra napisali su i napravili priče, kreirali likove i nihove tragične sudbine, na osnovu saznanja koja su sticali tokom prve faze rada. Na taj način učesnici u projektu – mladi umetnici, osvestili su problem zloupotrebe dece na internetu kroz dramsku formu, pokret i glas. Kroz sve četiri priče jasno se kritikuje i odnos roditelja koji u velikom broju slučajeva nisu zainteresovani za sadržaje koja deca posećuju na internetu, kao i za osobe sa kojima deca uspostavljaju komunikaciju u virtuelnom svetu. Predstava "Deca na internetu" ostavlja snažan utisak, najpre na mlađu populaciju - tinejdžere, ali i na stariju populaciju - roditelje.



(MONDO)

Tagovi

Komentari 6

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

lella

Jel ima neki rn za uplate iz inostranstva ?

SrbIN

A jel ima neki rn. Za nas koji nismo iz Bg?

saky

Bila sam na humanitarnom koncertu Aleksandre Radovic "za Tijanino srce",a sad cu da idem i na predstavu. Nije mi tesko da se odreknem izlaska zarad necijeg zivota. Mladi ljudi angazujte se malo,nemojte danas kupiti cigare nego prilozite taj novac u hum. svrhe.....dobro se dorim vraca,Bog sve vidi.....

SERIJE