• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mercedes odlazi iz Srbije?

Mercedesov servis, objekte i radnike kupiće firma iz Švajcarske "Emily Frey", koja već renovira servis Mercedesa. Ubuduće će se "mečke" u Srbiji kupovati iz "druge ruke" i biće skuplje, javlja Telegraf.

Mercedes Benz Srbija i Crna Gora, kompanija koja je godinama predstavljala jednu od vodećih u automobilskoj industriji na ovim prostorima, zbog ekonomske krize odlazi iz Srbije, saznaje taj portal.

Mercedesov servis, objekte i radnike kupiće firma iz Švajcarske “Emily Frey”. Ova firma iz Berna kupila je za sada čitav “Servis Mercedesa” i krenula s renoviranjem prostorija, ali i smanjenjem broja zaposlenih. Zvanično bi s radom trebalo da počne u junu ili julu mesecu ove godine.

Građani Srbije će tako automobile ovog svetskog proizvođača morati da kupuju preko dilera iz takozvane “druge ruke” zbog čega će njihovi proizvodi poskupeti.

“Mercedes – Benz Srbija i Crna Gora” osnovan je 3. decembra 1996. i u većinskom je vlasništvu kompanije “Daimler AG” sa sedištem u Štutgartu. U pitanju je jedna od najuspešnijih firmi na svetu koja predstavlja poznate marke putničkog programa Mercedes-Benz, Smart i Maybach, kao i brendove iz programa komercijalnih vozila Mercedes-Benz, Freightliner, Sterling, Western Star i Setra.

(MONDO, foto: MONDO, Goran Sivački)

Tagovi

Komentari 9

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

ja

Servisiracu ga kod Triaske u Backom Petrovcu.

kika

pa gde sad da servisiram svoj 124 200d !?

Coa

Nista ko hoce da kupi kupice direktno u Nemackoj i cao..... Ja da hocu da kupim bilo koji Nemacki auto kupio bi ga tamo a ne kod ovih nasih "ovlascenih" distributera.

special image