• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stala proizvodonja u Fijatu, fale delovi

Kompanija Fijat (Fiat) Automobili Srbija na kratko je obustavila proizvodnju vozila zbog kašnjenja isporuke komponenti, saopštio je danas FAS.

"Uprkos činjenici da je došlo do kratkog prekida u isporuci i proizvodnji modela 500L, kompanija FAS uverava da će prekid biti kratkotrajan i da su preduzete sve mere kako bi se situacija stabilizovala", piše u saopštenju.

Kašnjenje globalnog Fijatovog dobavljača "Selmat" sa isporukom komponenata za fijat 500L doveo je do kratkog obustavljanja proizvodnje ovog modela za Veliku Britaniju, kao i proizvodnje modela sa volanom sa leve strane za ostala tržišta.

Prepreku nastavku proizvodnje stvara i činjenica da u ovom trenutku nema dovoljno dodatnog prostora za skladištenje novih automobila koji čekaju finaliziranje.

Do sada je na lageru spakovano 800 vozila fijat 500L za britansko tržište sa volanom s desne strane, a 400 vozila namenjenih ostalim tržištima, biće skladišteno usled nedostataka komponenti.

FAS uvek nastoji da ispuni obaveze i bude spreman za sve izazove koje tržište može da donese, čak i u trenucima kad se potencijalni problem pojavi van okvira same kompanije.

FAS veruje da će bez obzira na novonastalu situaciju ispuniti sve svoje obaveze prema kupcima, kao i da će prekid biti nadoknađen efikasnim radom, navodi se u saopštenju.

(Tanjug)

Tagovi

Komentari 3

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

The Boss

Da se manje preko veze zaposlajva mozda bi se naslo resenje za neke stvari. Kad odu svi Italijani nastace rasulo, to je tako kod nas. Mada ih i do sada nisu postovali.

Tom

Evo daću im ja delove sa mog fiata.

5ko

Znaci bice plata samo za pola meseca...

special image